Lieve werkers en medewerkers Stichting Bow Asisteri,

Ik woon al vele jaren in het buitenland, maar heb altijd gedroomd om eens een eigen woning te bouwen in ons geliefde Suriname. de eerste stap was dus een perceel kopen. Jullie waren meteen bereid mij te assisteren en te begeleiden bij de koop van het perceel. Zoals voor vele mensen reeds bekend is de aankoop van ontroerend goed in Suriname een hele gewaagde onderneming, vooral als je niet zelf bij kan zijn. de aanschaf van mijn perceel is dankzij het werk, de hulp en assistentie van de mensen van stichting Bow Asisteri feilloos gegaan. het was een enorm geruststellend gevoel om vanaf duizenden kilometers ver toch je zaken goed geregeld te krijgen. ik heb nu de eerste stap kunnen zetten naar het verwezenlijken van mijn droom. Mijn dank hiervoor aan het team van Bow asisteri is heel groot.

Ik ben ook heel blij en dankbaar voor de begeleiding van Bow Asisteri voor het leggen van kokers en bij het maken van de bouwtekening en begroting voor mijn woning. Ik zal zeker bij het realiseren van mijn huis wederom een beroep op jullie doen en hoop dan dat jullie mij weer zullen helpen. Als ik een cijfer zou moeten geven voor jullie werk dan geef ik een 9. De 10 laat ik voor de volgende fase van de samenwerking met jullie.

dag lieve mensen, bedankt nogmaals en blijf doen waarmee jullie bezig zijn.

Odi, Utrecht, Mei 2017

23 juni 2017 18:22